Úszás
Úszás

Főoldal
Hírek
Magunkról
Képek
Elérhetőség
Eredmények
Támogatás
Linkek
Tornatermi edzések
Tornaterem
Színház, kiállítás, utazás
Kultúra, szabadidő
Sportesemények, táborok
Táborok, sportesemények
 

  
Integrált sportnap és jótékonysági koncert

Erre megyünk június 10-én, pénteken.
A Pecsánál találkszunk 4-kor!
Aki később jön, majd a helysuínen ránk csatlakozik.

S, hogy mi is ez:
2011. június 10-én, pénteken 16.00 és 22.00 óra között a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán izgalmas sportprogramokkal és rengeteg sztárvendéggel várják a látogatókat. Az integrált sport- és kulturális rendezvény különlegessége, hogy a fogyatékos gyerekek mellett egészséges társaikat és családjaikat is szívesen látják. Az esemény fontos üzenete az egymásra figyelés, a tolerancia és az integráció fontossága.
Nagyszerű kezdeményezésnek tartjuk, gyertek el minél többen! A belépő egy olyan ajándék, amit szívesen felajánlanátok a hátrányos helyzetű gyerekek támogatására. Ez lehet egy könyv, egy plüssállat, egy kis autó, bármi. Az összegyűlt játékokat a Nem Adom Fel Alapítvány Nemadomfel Háza (Szendrőlád) lakóinak ajánlják fel.
Dj Dominique, azaz Várkonyi Attila régóta szívügyének tekinti a hátrányos helyzetű gyerekek támogatását. Barátaival együtt 1994 óta évente több rendezvényt szervez, hogy örömet szerezzen a fogyatékos, gyermekotthonban vagy nagycsaládban élő gyerekeknek. Az elmúlt 16 évben több mint száz jótékonysági eseményre került sor több száz ismert fellépővel.
A gyerekek élőben találkozhatnak a korábban csak a tévéből ismert sztárokkal, és kedvenceikkel együtt játszhatnak, fotózkodhatnak.
A sportprogramok közt kerekes székes vívás, integrált labdarúgás, bocsa (olasz eredetű golyóval játszott szabadidősport) és egyéb integrált sportesemények várják a gyerekeket. Velük együtt játszanak majd híres sportolók (focisták, vízilabdázók) és ismert zenészek is.

Copyright © 2008 - Para-fitt Sportegyesület