Úszás
Úszás

Főoldal
Hírek
Életrevalók
Fogadj örökbe egy osztályt
Magunkról
Képek
Elérhetőség
Médiamegjelenések
Eredmények
Támogatás
Linkek
Tornatermi edzések
Tornaterem
Színház, kiállítás, utazás
Kultúra, szabadidő
Sportesemények, táborok
Táborok, sportesemények
 

  
Őszi szünet
Ne aggódjatok, az őszi szünet alatt sem maradunk program nélkül. 29-én edzés után ebédelünk, majd a PIM előtt elugrunk moziba, 30-án freefitet követően Gül Baba türbéjét látogatjuk meg, a 31-i edzés után a Ráth villába megyünk, 1-én pedig Vácegresre kirándulunk Berniékhez.
Programfüzet

Városi séta 56 jegyében
Október 21-én 12:30-tól lesz torna, majd 15:00-tól következik az aktuális városi sétánk, melynek témája alkalomhoz illően 1956.

Torna, színháztörténeti séta
Október 6-án délután 1-től kezdjük a tornát, mert utána 15:00-ra megyünk az aktuális városi sétánkra. A program 5-kor, a Blahán ér véget.

Angyal Erika emlékverseny
Október 27-én kerül megrendezésre az idei pattogós úszókupa, a Mézeskalács téren. Találkozó 9:30-kor
Hajrá Para-Fitt!

Torna, mozi, kiállítás, sportéjszaka, ottalvós buli, útinaplózás
Szeptember 29-én szombaton, a szokásos torna után elmegyünk ebédleni, majd a Kinóban megnézzük a Nyár királyai című filmet. Este elmegyünk a Beactive night sportrendezvényre a Tüske csarnokba, de mivel előtte még lesz időnk, ezért megtekintjük az ARC kiállítást, ami ezalkalommal Zuglóban kapott helyet. Az esti rendevényt követően sem széledünk szét, hogy másnap mielőtt mindenki elindul, még tudjunk haladni az útinaplóval is. A programra bármikor be lehet csatlakozni, de kérjük, előre egyeztessétek, mikor szeretnétek
Jó hétvégét mindenkinek!

Torna mozi séta -vagyis tanévkezdő hétvége
Az idei tanév első programja szeptember 2-án, vasárnap lesz. 10-kor kezdünk egy tornával Gábornál, majd 12:30-ra megyünk moziba a Kino-ba, ahol a Tiszta szívvel című magyar filmet tekintjük meg.
Utána városi séta lesz Annával és Andrással 15 órától (A séta témája ezalkalommal, a Városliget lesz)

Margit-sziget
Ki ne szeretné a Margit-szigetet?! A zöld oázist, ahol megnyugtatóan kevés a beton és olyan fák lomkoronája alá húzódhatunk be, melyek életkorát ha megsejtjük susogásukból, kicsit megborzongunk és megérezzük a kérlelhetetlenül hömpölygő időben a különös állandóságot. Meghallgattuk már valaha a sziget történetét? Kik telepedtek meg ott először? Hogyan lett a számtalan kis homokzátonnyal tarkított sziget-csoportból egy, nagyobbacska szigetté? Milyen úti beszámolók dicsérték kies tájait? Kik voltak, azok a művészek, akiket elbűvölt és otthont adott? Fedezzük fel egy kellemes, izgalmas, fordulatos sétán a sziget (majdnem) összes kincsét! Találkozó a zenélő szökőkútnál július 14-én, 14:00.

Vízivándor tábor
Július 6-10-ig a Magyar Kajak-Kenu Szövetség jóvoltából a Dunakanyarba megyünk táborozni. A vándor tábor elnevezésnek megfelelően minden nap más kempingben lesz a szállásunk, amiket túrakenukkal közelítünk majd meg. Röviden: nyár, Duna, evezés, úszás, foci, tábortűz...

Budai vár
Persze, mindannyian tudjuk, hogy Budapest egyik legfontosabb turisztikai attrakciója a vár, pompás séta célpont, monumentális, izgalmas épületekkel, múzeumokkal, könyvtárral. Lehet-e ennél többet álmodni? Igen, ha egy kicsit jobban szemügyre vesszük az épületeket, bekukkantunk elfeledett kapukon, elképzeljük, mi húzódik a föld alatt, visszapillantunk a múltba középkori zsidó imaházak ablakán keresztül leskelődve. A török hódoltságtól napjainkig álmodhatjuk magunkat sétánk alatt, s azon is elmélázhatunk, ha nem volt híd, hogyan jutottak át a forradalmárok, hogy kiszabadítsák Táncsics Mihályt, s felködlik bennünk a kérdés, ki lehetett az a Murgu nevezetű fogoly, akit véletlenül cellájában fejeltettek. Találkozó a Bécsi Kapunál, június 2-án 17:00-kor. A séta, szokásunkhoz híven 2 óra lesz.

A Neugebäude-tól a a Szabadság térig
Május 26-án ismét városi sétánk lesz (még mindig két nyelven, az OSI jóvoltából.
Az egyik szíve Budapestnek talán a most Szabadság tér névre hallgató, egykor a város határában meredező, francia, tiszti börtön helye, ami az elmúlt két évszázad európai, sőt ne legyünk ily' korlátozóak!, akár világtörténelmének izgalmas, ellentmondásos, felkavaró lenyomatait őrzi. A szemnek nem sok kapaszkodót kínáló, első pillantásra mindössze csinos ápoltságát feltáró tér, emlék-könyv, térbe fordított történelem, szobor-hegekkel, kérdésekkel és valamifajta megnyugtató békés egymás-mellettiséggel. Sétáljon velünk és ismerje meg Budapest egyik talán legtörténet-dúsabb terét, ami rólunk is mesél! Kezdés 17:30, hogy mi is odaérjünk.

Balkán turné
Május 11-14-ig Szarajevóba látogatunk, megtekintjük a helyi nevezetességeket, élvezzük a híres bosnyák vendégszeretetet, (és konyhát) valamint átmegyünk Mostarba is csavarogni.

PIM integrált családi nap
Ezalkalommal kimondottan a kicsiknek (12 éves korig), április 29-én 10-12-ig...

Coshelp
Coshelpes barátaink meghívtak minket egy programra, a Ganz Ábrahám Öntödei Gyűjteménybe, ahol Ők fognak végigkalauzolni minket a kiállításon, ezért 28-án, a délelőtti edzést követően oda fogunk ellátogatni :)

Freefit, disco
Április 27-én a freefit 18-tól kezdődik, ugyanis utána ismét tartunk Gábornál egy zenés táncos mulatságot :) /Ez utóbbi 22:00-ig tart...
Jó mulatást mindenkinek!

Freefit
Április 13-án 17-18-ig ismét freefit a Supergymben, a Blahán. Tornában gazdag szép napot mindenkinek! :)

Szülinap, mozi
Április 15-én 10-12-ig tartjuk Panni születésnapját a Köszi-ben, majd innen 13:00-ra megyünk a Kinoba, ahol a Kaliforniai álmot nézzük meg...

Nyuszi kupa
Aprilis 14-én kerül megrendezésre az idei Nyuszi kupa, a Mézeskalács téren. 10:30-kor találkozunk és 2 körül végzünk, remélhetőleg rengeteg érem kíséretében...
Hajrá Para-Fitt!

Római élmények, sokadik felvonás
Április 7-én a római kort idézzük meg. 10:00-tól a Tabánban nézzük a Ben-Hurt, ami hosszára való tekintettel szünettel kerül vetítésre. Ezt kihasnzálva a két rész között felköszöntjük Andrist, majd a moziból Acquincum felé vesszük az irányt. Itt 15:00-kor kezdődik az interaktív múzeumi séta és foglalkozás a Római kor jegyében.
17 óra körül végzünk, a találkahelyet pedig majd reggel leegyeztetjük...

Geocaching, városi séta, útinapló, edzés, disco
Március 24-én ismét egy sokprogramos szombatnak nézünk elébe.
A PIM tavaszi jegykereső programjával kezdünk. Az eseménynek Arany János kedves pihenő- és alkotóhelye, a Margitsziget ad ideális helyszínt. (A Víztorony és az egykori Nagyszálló környékén a szervezők meglepetés borítékokba rejtenek Arany-kuponokat, melyekkel a szerencsés megtalálók ingyenesen beléphetnek az október 28-ig tartó Arany János-emlékkiállításra.) Akinek van kedve velünk tartani, azt 9:30-kor várjuk a 26-os busz megállójában a Nyugatinál.
A napot a Vizes városi séta követi, ami 2-kor kezdődik, s 4-ig tart. (A sétán megtudhatjuk, hogy honnan érkezik a tiszta, üdítő víz a csapon keresztül a poharunkba, s hova távozik az otthonunkból, valamint választ kaphatunk arra is, hogy Mátyás királyunk élvezhette-e Buda termálvizének gyógyító és regeneráló hatását egy-egy hadjárat után, vagy az csak a modern ember kiváltsága.)
Séta után megyünk Gáborhoz, ahol terveink szerint befejezzük a Róma útinaplót, majd 6-tól tornázunk egyet. (Így mindnekinek marad ideje lefürdeni, csinosítani magát.)
A nap utolsó programja este 8-kor kezdődik. (A zenés-táncos mulatság Gábor szervezésében.) A belépő a buliba 500 Ft, ami a helyszínen a büfében le is fogyasztható. Ezen mindenki addig maradhat amíg kedve tartja. A bulinak, akárcsak a szombatnak, éjfélkor van vége... Jó mulatást mindenkinek! :)

Edzés, PIM
Szombaton (március 17-én) torna után ismét múzeumba látogatunk, méghozzá Annához a Petőfi Irodalmi Múzeumba, aki ezalkalommal a Károlyi-palotában fog minket körbekalauzolni. A gymben 10-kor, a PIM-ben pedig 13 órakor kezdünk, és nagyjából 14:30-körül végzünk...

FFF
Március 15-én egy Freefittel alapozzuk meg az ünnepet :) Találkozó 10-kor Gábornál...

Edzés, Műcsarnok
Szombaton (március 10-én) torna után (ami szokásosan 10-kor kezdődik), a Műcsarnokba látogatunk el, ahol ismét Schopp Ildikó tart nekünk foglalkozást :) és (többek között) megtekintjük Sandro Miller: Malkovich Malkovich Malkovich kiállítását is... utóbbi program 13-15 óráig tart. (Minket ismerve mindneki képzeljen nyugodtan oda egy 'körülbelül' szócskát a befejezés időpontjához :)

Edzés, szülinap, mozi
Március első hétvégéjén nem szombaton, hanem vasárnap töltjük együtt a napot. A hétvégi torna is ennek megfelelően ezen a napon lesz 10-től, majd ezt követően megünnepeljük Ádi 32. születésnapját. A heti mozi pedig A Fantasztikus Róka úr lesz. Találkozó 13:45-kor a Kino-nál...

Növünk együtt
A PIM-mel szervezett integrált családi nap február 25-i alkalma kifejezetten kicsiknek szól, melyre várunk minden gyermeket, aki még nem múlt el 12 éves, s önfeledt játékkal szeretné csillapítani kíváncsiságát és felfedezni a világ sokszínűségét. S a szülőkről sem megfeledkezendő, ha kedvük tartja, a csapattal bolyonghatnak a mesék és kreatív foglalatosságok birodalmában, avagy felfedezhetik a múzeum állandó és időszakos tárlatait...

Edzés, mozi, séta
Február 24-én tartjuk az aktuális városi sétát, amit egy torna és mozi előz meg. A mozi kivételesen 12:30-kor kezdődik, hogy kényelmesen elérjük majd a sétát, ami ugye ismét ingyenes, csak regisztrációhoz kötött. A moziban Az igazi csoda című új sikerfilmet tekintjük meg, a februári séta témája pedig: Kávéházak egykor és ma...

Róma útinapló
Február 17-én a tornát követően a Kinoba megyünk. Ezalkalommal a Minden kút Rómába vezet kerül vetítésre, s miután ráhangolódtunk a filmmel, átmegyünk Noémihez, hogy a Rómát látogatott csapattal pizzázzunk, fagyizzunk, és elkészítsük az útinapló következő fejezetét.
A mozinak 14:30 körül lesz vége, a naplózásnak pedig 6 körül.

Musicalmesék
Február 11-én 11:00-ra megyünk az Operettbe, a Musicalmeséket megnézni...

Busójárás
Február 10-én 8:30-kor találkozunk a Népligetnél a buszpályaudvaron és 9-kor Mohács felé vesszük az irányt, ahol megnézzük, miként űzik el a telet a profik...
Miután elrendeztük, hogy jöjjön a tavasz, mi is jövünk, vissza a Népligetbe, a tervek szerint 18:45-re.

Edzés és Életrevalók
27-én edzés után elmegyünk Életrevalózni a csapattal. Akinek van az alkalomra illő feladata, nyugodtan hozhat otthonról...

Torna, Kincsem, városi séta
Január 21-e több okból is kiemlet napja az évnek. Egyrészt Alapítónk születésnapja miatt (Boldog szülinapot Noémi!), másrészt a második városi sétánk miatt, de mivel mozit is terveztünk, ezért nézzük sorban.
Január 21-én lesz a heti torna (tehát vasárnap és nem szombaton.) Ezt követően 3/4 1-től megnézzük a Kino-ban a Kincsem-et, majd 15 órától következik a második sétánk, ez alkalommal a pesti Broadway-n.

4. fejezet
Az idei első torna január 6-án lesz Gábornál, amit rögtön követ egy újabb fejezet készítése a naplóban.Gábornál a tornateremben 6-án kezdünk, akkor csináljuk meg a Szeged-Szabadka naplót és a Nádasdladányt is

Karácsonyi készülődés a PIM-ben és Kino
December 17-én 10-12-ig adventi készülődős családi napra megyünk a PIM-be, majd 1-re a Kino-ba, a Barátságos óriás című mesét megnézni.
További részletek

Coshelp
Ha a PlayIT után is szeretnél személyesen találkozni Hófehérkével és más hírességekkel, akkor december 16-a a Te napod... Tornát követően a Coshelp csapattal játszunk egy picit a karácsonyi készülődést megelőzően. Aki tornázik, át tud jönni velünk, a többiekkel a Moszkván találkozunk 1-kor...

Cukrászdinasztiák nyomában
December 10-én Budapest méltán meghatározó és híres cukrászdinasztiáinak nyomába eredünk.
Sétánkat a Gerbeaud-val kezdjük, majd a Szamos és az Auguszt cukrászda következik, végül az újonnan megnyílt Hauerrel zárjuk a sort.
A sétát angol és magyar nyelven vezeti Czékmány Anna és Vajer András.
Találka 2-kor a Vörösmarty téren az óriás Budapest feliratnál, a célállomást nagyjából 4-kor érjük el...
Hogy mindenki kedvére ingyenesen részt vehessen rajta, azt az Open Society Foundation támogatta.
További részletek

Mikulás kupa
December 9-én a mézeskalács téren ismét FEBSSZ Mikulás kupa, amin reméljük megjelenik a verseny névadója is személyesen. Tehát jó hangulatú verseny, jó társaság, népes csapat szóval minden adott, hogy a szokásos éremesőnk se maradjon el :)
Hajrá Para-Fitt!
Vágvári vitézek naplója
Aki nyáron volt velünk a Végvári turnén, hozza magával december 2-án a képeslapjait, valamint tollat, ceruzát (a többit mi biztosítjuk), mert edzés után elkészítjük Velük az útinapló következő fejezetét...

Edzés és Brazilok
November 25-én, edzést követően a Kinoban megnézzük a Brazilok című filmet.
A vetítés 1-kor kezdődik a Kino moziban, jegyek 600 Ft-ért, szokás szerint.

PlayIT
November 18-ra meghívtak minket a PlayIT kiállításra a Hungexpora. A kiállítás tavaly is nagy siker volt, s a múltkori alkalomhoz hasonlóan, most is kint lesz a Honvédség, hallgathatunk este koncertet, sőt vacsorát is fogunk kapni. A délelőtti edzésnél, valamint 13:00-kor a III-as kapunál is be lehet csatlakozni.

Edzés, életrevalók, Salgado
11-én edzéssel kezdünk, majd elmegyünk a Teleki térre, ahol Életrevaló feladat gyanánt mindenki megveszi magának a jövő évi határidőnaplót. A napot a Salgado kiállítással zárjuk, mivel a képek nagyszerűek, s legutóbb a foglalkozás alkalmával nem maradt időnk mindent megnézni, bepótoljuk a kimaradt látnivalókat. 15 óra körül végzünk a Műcsarnoknál...

Családi délelőtt és Amadeus
Október 29-én 10 órától Integrált családi érzékenyítő délelőtt a PIM-ben velünk-rólunk
https://pim.hu/hu/esemenyek/novunk-egyutt-arany-janos
Az a kérés, hogy a nem egykék a testvéreikkel együtt érkezzenek, hiszen kik tudnának a legjobban mesélni a pepita népecskékről...
A családi nap után kicsit visszakapcsolunk Figaro-hoz, amit a gyerekekkel láttunk és elmegyünk megnézni Milos Forman nyolcszoros Oscar díjas filmjét, az Amadeus-t. A film 160 perces, zenés, szinkronizált és Mozart életéről szól. Ami valóban olyan kalandos volt, ahogy azt az Erkelben is mesélték a felvezetőben.
A vetítés 1-kor kezdődik a Tabán moziban, jegyek 600 Ft-ért, szokás szerint.

Szombat, az edzés, kiállítás, alkotás jegyében
Október 28-án edzés után a Műcsarnokba megyünk (3/4 1-re) kiállítást nézni (még pontosabban részt venni egy foglalkozáson), majd Füri Katihoz sétálunk át (ezalkalommal nem a GYIK-ba, hanem a Rámpába, ami a VI. kerületben van, a Székely Bertalan utcában,) ahol táskákat fogunk együtt készíteni /És nagyjából 6 körül fogunk végezni...

FEBSSZ úszóverseny
A tanév első úszóversenye Százhalombattán lesz, október 21-én. A kelenföldi buszpályaudvarról indulunk 8:45-kor, így fél 9-kor találkozunk. (Nagyjából 10-re érünk le az usziba.) A visszautat még nem tudjuk, remélhetőleg az érmeink kiosztása fogja megdobni az indulási időt :)
Hajrá Para-fitt!

Fürdő, mozi, PIM, más szóval vasárnap :)
Október 8-án 9-kor találkozunk a Blahán a metro kijáratánál, majd innen megyünk a Király fürdőbe. A Szerájban elköltött ebéd után 12:30-tól megnézzük az Egri csillagokat. Ez még részben a végvárakhoz kapcsolódik, így akik voltak azon a turnén hozzák a naplót is meg a prosikat is Annához, akihez utána megyünk foglalkozásra a PIM-be, ahol arról fogunk beszélgetni, hogy a török kultúra miket adott nyelvében és hagyományaiban a miénkhez. (fürdők, kávézók, jövevényszavak) Gül baba türbéje felújítás alatt, így azt még nem tudjuk meglátogatni, ezért csak a film lesz előtte.

Tanévkezdés
Az úszás a KÖSZI-ben október 3-án fog kezdődni. (Nagyjából minden változatlan, a nagyoknak a szokásos két csoport lesz 17.30-18.20, illetve 18.20.-19.10, míg a kicsiknek caütörtökön 16:40-17:30.) A tornateremben pedig október 7-én kezdünk, 10-től. Várunk mindenkit szeretettel :)

Hajóval búcsúzunk a nyártól
Szeptember 16-án szombaton tartjuk Fecó szülcsinapcsiját Gábornál 11:00-tól a gymben, a Blahán. Utána még elmegyünk egy nyárbúcsúztató hajókázásra közösen le a Rómaira, a Fellini kultúrbisztróhoz, ahol már korábban is jártunk. Ez utóbbira mindenkinél lehet egy ezres lángosra, limcsire, vagy amit szeretne.

Pécs, Szigetvár, Siklós
Augusztus 21-24-ig tolunk egy újabb Pécsi turnét, hogy a környéket is felfedezzük.
Pécsett lenne a szállásunk egy medencés házban, és onnan mennénk át egyik nap Siklósra, másik nap Szigetvárra...

hej-hó! hej-hó! Arlón nyaralni jó!
Idén augusztus 8-12-ig látogatunk el kedvenc hazai tengerszemünkhöz...

Szeged- Szabadka turné
július 24-27-ig megejtenénk a Szeged- Szabadka turnét határátlépéssel, tiszai fürdőzéssel, vízparti stéges szállással, vonattal és busszal. A 8:53-as IC-vel megyünk a Nyugatiból. Találka fél 9-kor a Nyugatiban. (Akinek az jobb, felszállhat a kökin is ;)

Nádasdladány
Július 21-én a Nádasdy kastélyba látogatunk, ami Magyarország egyetlen Tudor stílusú kastélya...

Állatkert és Róth Miksa
július 13-án csütörtökön az Állatkertbe majd a Róth Miksa Emlékházba látogatunk el, utóbbiba tárlatvezetéssel. (A kettő között pedig megebédelünk.) A programokra külön-külön is be lehet csatlakozni.
Tovább

(Nem csak) kiállítás megnyitó
Június 23-án 10-12-ig sportbemutatót tartunk Gábornál egy nemzetközi konferencia keretén belül érkező küldöttségnek Borisszal, Dévivel, és Marcival. Ami azt jelenti, hogy edzünk 2 órácskát nyilvánosan :) Utána ebédelünk és útinaplózunk, majd 18 órától nyitjuk legújabb kiállításunkat a D18-ban...
Tovább

Pala szezon
Tutira azbeszt mentes változat... (Viszont hullám és csúszda annál több van benne...) Igen, idén is megyünk Palára, ahova szülőkkel, és szülők nélkül is be lehet csatlakozni. A program időjárás függő, ezért Noémi mindig jelzi majd, hogy a hét mely napján esedékes a csobbanás...

Pál utcai fiúk
13-án Pál utcai fiúk napot tartunk. Az edzést követően elmegyünk megnézni a filmet, sétálunk Annával, s a Vígszínház darabjával zárjuk a napot.
Tovább

Várkert bazár
Az 1875-1883 között, Ybl Miklós tervei alapján épült neoreneszánsz Várkert Bazár a Világörökség része. Ezt tekintjük meg vezetéssel egybekötve, május 6-án. A változatosság kedvéért hajóval megyünk a helyszínre...
Tovább

Magyarok az olimpián
Április 29-én ismét programdömping :) Edzéseket követően a Kino-ban tekintjük meg a Szív bajnokai-t, majd a sport jegyében telő nap folytatásaként, a Magyar Olimpiai és Sportmúzeumba megyünk, ahol most a magyar olimpiai sikerekről készült időszakos kiállítás tekintjük meg egy hozzá kapcsolódó foglalkozással egybekötve

Fürdőlátogatás
Földünk felületének 71%-a víz. Éppen ezért úgy gondoljuk, méltó a Föld napjához, ha budai fürdőket látogatunk végig, a délutánra áttet edzés előtt. Találka 9:30-kor, a Blahán, 12-körül végzünk a Király fürdőnél, délután 1-től pedig a gymben tornázunk majd.
Tovább

Kincsem hétvége
Az áprilisi Kincsem hétvége programjai: meglátogatjuk vidéken a Blaskovich kúriát, sétálunk a városban Blaskovich nyomában, megnézzük a Kincsem filmet, és kimegyünk az ügetőre is a gyerekekkel. Viszont ennyi program csak két napba fog beleférni, ezért április 1-én és 2-án is együtt bandázunk. A sétán Anna lesz velünk.
Tovább

Március 25-én FMSZ úszóverseny
Március 25-én székesfehérvárra megyünk úszóversenyre. Mély víz, 50-es medence, nagy uszoda, nagy verseny, nagy eredmények. Hajrá Para-fitt!

Francia sanzonok, írói fogások.
Március 11-én az edzéseket követően Életrevalózunk egy picit, majd délután a PIM-ben egy irodalmi gasztrokiállítást megelőzően, ismét Orbán Borbála csodálatos hangjában gyönyörködhetünk.
Tovább

Edzés, mozi, séta
Március 18-án edzéseket követően a Kino-ba megyünk mozizni, és egy városnéző sétával zárjuk a napot, a Budapest Beyonddal.
Tovább

Irodalmi barangoló
Március 5-i, belvárosi sétánkon a magyar irodalom nagy alakjainak nyomába eredünk. Hol élt, merre járt Petőfi,Vörösmarty, Móricz, Ady.
A sétát Czékmány Anna vezeti, Találka a Petőfi Irodalmi Múzeum előtt március 5-én, 15 órakor.

Tovább

Barlangászás, mozi, kiállítás
Február 18-án kettéosztjuk a társaságot. Mivel csak limitált számban vehetünk részt a barlangászáson, ezért van, akivel barlangászni megyünk, a többieknek Borisz tart tornatermi edzést, majd a Kino-ban találkozunk, ahol 13-órától a Zootropolist tekintjük meg, s hogy ne legyen itt vége a napnak, elmegyünk a Természettudományi Múzeumba zárásképp. (Itt 5-kor végzünk.) Be lehet csatlakozni a programok bármelyikére, akár menet közben is :)
Tovább

Kedves barátaink!
Szeretettel várunk benneteket februári jótékonysági filmfesztiválunkon és kiállításunkon! Részletek a meghívókban...
Tovább

Berlin
Február 4-7-ig, Németország fővárosába, Berlinbe látogatunk. A gyorsaság jegyében, repülővel megyünk, a szállásunk pedig 3-4 ágyas szobábákban lesz. Mindneki hozzon magával kulacsot, hogy a városnézés közben se szomjazzanak a vesécskénik.
Tovább

Edzés és ételosztás
Január 7-én az úszást követően szárazföldön folytatjuk a tornát délig, majd edzés után a Budapest Bike Maffia ételosztó programjához csatlakozunk a Food truck udvarban. Ezért kérjük aki jön edzésre, csomagoljon néhány plusz szendvicset, vagy valami ropogtatni valót, hogy ezzel segítsük a nagy hidegben otthontalanokat.

Tovább

Görög Isten szobrok Budapesten
Január 29-én vasárnap lesz a hétvégi tornatermi edzés 10-től 12-ig, melyet követően Anna vezetésével keresünk görög szobrokat a főváros közterein. A sétára mindneki jó melegen öltözzön fel.
Tovább

Edzés, mozi, múzeum
Sport és kultúra jeligére január 22-én vasárnap a szárazföldi edzés (10-12) után átballagunk a Kinoba, és amolyan kikapcsolódásképp megtekintjük a Grand Budapest Hotelt. A napot pedig egy szecessziós sétával zárjuk az Iparművészeti múzeumban :)
Tovább

Edzés mozimánia, ajándékkészítés
December 22-én szombaton, edzés után Billy Elliotot nézünk a Kinoban, kiélendő a filmista hajlamainkat, majd ajándékokat készítünk a Nap utcában. Bögrét, tálat festünk, és csokit is öntünk, hogy legyen egy kis saját készítésű csemege is a fa alatt.
Tovább

Februári kiállításunkra készülünk
December 10-én szombaton úszást követően tornatermi edzés következik, majd edzések után a GYIK műhelyben készülnek tovább a kiállítás anyagai. (Igen, februárban a MagNet bank ad otthont a következő kiállításunknak, úgyhogy addigra remélhetőleg bővül a megcsodálható műveink száma. Ennek jegyében aki szeretne, becsatlakozhat edzésen, vagy akár edzés után, legkésőbb 2-kor a Várban.
Tovább

Mikulás kupa
A mézeskalács téren, december 3-án 10 órától kerül megrendezésre az idei Mikulás kupa
Tovább

November 26
A nap programjai: Úszás, torna, falmászás, tekwando bemutató, PlayIT show.
Tovább

Tolerancia nap
December 2-án a Politechnikumba megyünk, a tolerancia napra.
Tovább

November 26
A nap programjai: Úszás, torna, falmászás, tekwando bemutató, PlayIT show.
Tovább

Kiállítás
November 19-én az edzések után természetfotó kiállítás a Ludovikánál, 2 körül végzünk.
Tovább

GYIK műhely
Szinte heti rendszerességűnek mondható kézműves foglalkozásunk ezalkalommal 13-án, vasárnap lesz
Tovább

Tovább

A tanév első versenye
A mézeskalács téri évadnyitó emlékverseny, idén november 12-én lesz.

Tovább

Falmászás + GYIK
November 6-án a szokásos úszást és tornát követően elindul a falmászás is. Délután pedig alkotni megyünk.

Tovább

Őszi kirándulás
Október 21-én Nyíregyházára megyünk, szombaton megnézzük Pötit a tokaji Spartan versenyen és bejárjuk a környék nevezetességeit, vasárnap pedig a nyíregyházi állatkertbe látogatunk el.

Tovább

Mozitörténeti séta.
Október 9-én mozitörténeti sétára megyünk, a Művész mozi volt vezetőjével.

Tovább

Sport és képzőművészet
Október 8-át a sport és az alkotás jegyében töltjük.

Tovább

Október 1.
Ezen a szombaton sem ér véget a közös progik sora az edzéssekkel. Az Új Európa Alapítvány 10 éves jubileumi bulijára vagyunk hivatalosak.

Tovább

Úszás, torna, mozi
Szeptember 24-én edzések után a KINO-ba megyünk.

Tovább

Indul a tanév, és a közös progik
Idén sem kezdődik kultúrprogi nélkül a tanév. Szeptember 10-én a GYIK műhelybe látogatunk Modigliani kiállításra és művészeti foglalkozásra Füri Katival.

Tovább

Egyből a mélyvízbe
Indul a szeptember a torna és a mélyvízi úszás jegyében.

Tovább

Július 4.
Július 4-én délelőtt színháztörténeti sétára invitálunk mindenkit, délután 3-tól pedig vendégül látunk minden betérőt a Supergym Blahában rögtönzött piknikünkön.

Tovább

a href="n314.html" class="news">Picasso
Május 28-án Picasso kiállításra megyünk 14:30-ra.

Tovább

PIM 3.
Június 5-én vasárnap a Petőfi Irodalmi Múzeumba megyünk sárkányföldi kirándulásra.

Tovább

Kiállítás no.5.
Május 31-én 18 órai kezdettel, Budaörsön kiállítás nyílik a gyerekek alkotásaiból, immáron az ötödik. Gyertek sokan :)

Tovább

Költözés
Május 29-én költözünk át az új helyre.

Tovább

Szerelés és foci
Május 21-én a Tikkun Olam csapattal szerelünk az új helyen, majd kispályás focizunk egyet.

Tovább

Budaörs Feszt
Május 7-én Budaörs fesztiválra megyünk edzés után.

Tovább

Kerttakarítás
23-án edzés után elmegyünk az esetlges új helyünkhöz tartozó kertet kitakarítani.

Tovább

Örömfutás
Április 17-én Örömfutunk a Népligetben a Mozdulj! egyesület jóvoltából

Tovább

Országos úszóverseny
Április 16-án Székesfehérvárra megyünk úszóbajnokságra.

Tovább

Óz drámafoglalkozás
Április 3-án a Petőfi Irodalmi Múzeumba megyünk

Tovább

Nyuszi kupa
Idén is lesz Nyuszi kupa a Mézeskalács téren.

Tovább

Workshop a MagNet Házban
Április 12-én, integrált családi délután keretében, cake pop készítő workshopot fogunk tartani, a MagNet Közösségi Házban

Tovább

Sportnap és fotókiállítás
Március 19-én szombaton, FMSZ sportnapra és McCurry kiállításra megyünk.

Tovább

Pécsi turné
A tavaszi szünetben szervezünk egy három napos pécsi kirándulást

Tovább

Vízi örömök napja
Március 6-án vasárnap, vízes családi délelőttöt tartunk minden kedves érdeklődőnek.

Tovább

Kiállítás, fotózás, lángosozás
Február 20-án 10:30-tól a Nemzeti múzeumba megyünk, a Hemző fotókiállításra.

Tovább

FMSZ úszó OB
Február 6-án az FMSZ mélyvizes uszóversenyén próbáljuk ki magunkat.

Tovább

Zemplén Kalandpark
Korcsolya, sí, szánkó, bob. Igen, telelni megyünk február 14-17-ig.

Tovább

Mosó Masa rajzkiállítás
Január 24-re meghívtak minket a Petőfi Irodalmi Múzeumba a Mosó Masa rajzkiállításra, és egy kifejezetten számunkra készült, ehhez kapcsolódó foglalkozásra.

Tovább

Színház 2016 vol.2
Színházból sosem elég... Ennek szellemében szeretnénk meghívni a családokat a Leander és Lensziromra február 13-ra...

Tovább

MikuLáss
A Láss egyesület meghívott minket december 6-ra a Margit szigetre futni egy jót ;)

Tovább

Copyright © 2008 - Para-fitt Sportegyesület